Lenie loopt stage bij Irado!

Een lang gekoesterde wens is 20 juli in vervulling gegaan!

Sinds de medewerkers van Irado vanaf juli 2022 om negen uur hun boterhammetje in Hof in Zuid komen nuttigen is de sfeer er niet slechter op geworden. Onder het genot van een bakkie koffie, thee of cappuccino worden alle voor- en nadelen van de dag aan tafel besproken door de vrijwilligers en personeel Irado.

Deze twee groepen kunnen het heel goed met elkaar kunnen vinden en de wens van Vrijwilliger Lenie Verhoeff is al heel wat keren over tafel gegaan. Lenie zou namelijk graag eens een keertje willen meelopen met de jongens van Irado. Een wens die heel lang op zich liet wachten maar tot verbazing van Lenie (die van niets wist) op donderdag 20 juli in vervulling ging.

Ernst en Theo van Irado hesen Lenie in een shirt en broek van Irado en namen haar mee voor een werkronde, waarbij alles wat er moest gebeuren netjes werd uitgelegd. Zo belandde zij op het terrein van Irado waar de werking van diverse apparatuur werd uitgelegd en wat het nut ervan was. Daarna werd er koers gezet naar de Maasboulevard waar met de hele ploeg hard werd gewerkt om het park papier- en peukvrij op te leveren. Na een rondje Zuid in de werkwagen werd Lenie weer keurig netjes in Hof in Zuid afgeleverd en kon haar dag niet meer stuk.

Bedankt mannen van Irado, jullie hebben iemand heel gelukkig gemaakt en iedereen in Hof in Zuid heeft er van mee kunnen genieten.

Dit was een mooi stukje samenwerking tussen twee partijen.

Sjaak Bijloo